Datum plaatsing: 09 juni 2018

Tuurččnd bij elkaar voor reünieBerghem (Oss): Het oude pakhuis in het Tuurččnd is op zondagmiddag 23 september aanstaande het decor voor een unieke reünie. Bedoeling is om alle huidige Tuurččnders en oud-Tuurččnders bij elkaar te brengen. Iedereen die er geboren en getogen is, uiteraard, van harte welkom.

Voor alle deelnemers is er een aansprekend programma, maar de nadruk ligt op het ophalen van herinnering, gewoon gezellig ‘buurte’ over toen. Oude foto’s van het Tuurččnd, bijzonder filmmateriaal en een korte quiz over kennis van het Tuurččnd bieden daartoe volop aanknopingpunten.
De organisatie heeft heel veel moeite gedaan om alle mensen te bereiken maar dat is niet helemaal gelukt. Daarom kunnen degenen die in het Tuurččnd geboren en getogen zijn en geen persoonlijk bericht hebben ontvangen dit bericht als een uitnodiging beschouwen en zich aanmelden. Aanmelden kan, met of zonder partner, per email: Leo Hoeks bergaheima@kabelfoon.nl of telefonisch of via WhatsApp bij Yvonne Timmers- Vos, telefoon, 06-22411946. Omdat de voorbereidingen ons nogal wat tijd kosten verzoeken wij iedereen met klem te reageren tot uiterlijk vrijdag 15 juni 2018.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

familie nieuws

© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.11930