Datum plaatsing: 11 juni 2018

Themaavond Veiligheid bij Dorpsraad Nuland


Themaavond Veiligheid bij Dorpsraad Nuland


Nuland ('s Hertogenbosch): Zoals bij de meesten van u bekend zal zijn hebben we op 21 uuni weer een openbare bijeenkomst van de dorpsraad Nuland. We hebben er voor gekozen om u te informeren en onderwerpen op te halen op het gebied van veiligheid.

Openbare ruimte

De dorpsraad Nuland is continue in overleg met de gemeente 's-Hertogenbosch over de kwaliteit en veiligheid van de openbare ruimtes. Om de Nulandse bewoners goed te kunnen vertegenwoordigen dienen we ook van hen te horen waar de wensen liggen. Laat op deze openbare vergadering horen waar volgens u de aandacht naar toe moet.

Hart veilig


Er komt een cardioloog en iemand van het rode kruis toelichten hoe belangrijk het is om hart veilig te worden, en dat moet iedereen beseffen. Nico van Nuland en Adri van Offenbeek hebben de afgelopen periode hard gewerkt aan het hart veilig maken van Nuland. Zij zullen a.d.h.v. de normen van Hartslagnu.nl laten zien hoe ver we zijn.

Verslaving

Mede naar aanleiding van zorgen uit de bevolking is er onderzoek gedaan naar verslaving onder jongeren in Nuland.
In opdracht van 's-Hertogenbosch is door Novadic-Kentron onderzoek gedaan en is daarover een rapport verschenen.
Patrick van Zon zal hierover een presentatie verzorgen.

Handhaving

De dorpsraad Nuland is continue in overleg met de gemeente 's-Hertogenbosch over datgene wat er in Nuland gehandhaafd dient te worden. Om u wat duidelijkheid te geven over de manier waarop 's-Hertogenbosch dat doet is er een presentatie door onze wijkmanager Rutger Janssens. Natuurlijk bent u op deze avond in de gelegenheid aan te geven waar volgens u de aandacht naar toe moet.

Jongeren

We horen de eerste ervaringen van Rowin en Dylan.

Wij zien u graag op 21 juni om 20.00 uur in Kerkzicht.

Bestuur dorpsraad Nuland.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2023 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.13594