Datum plaatsing: 14 juni 2018

Open avonden woonzorglocatie De Boschstede


Open avonden woonzorglocatie De Boschstede


's-Hertogenbosch ('s Hertogenbosch): Na twee geslaagde open dagen tijdens de verbouwing, opent woonzorglocatie De Boschstede in Den Bosch opnieuw haar deuren voor geÔnteresseerden. De bouw is gereed, de eerste bewoners hebben hun intrek genomen en de stylist vormt het interieur naar de stijl van Domus Magnus. Op dinsdag 19 juni en donderdag 21 juni van 16.00 - 20.00 uur bent u van harte welkom een kijkje te komen nemen.

Open avonden
Tijdens deze open dagen ziet u het prachtige gebouw en de gerenoveerde woonzorgappartementen. Bovendien kunt u zich nog inschrijven en intekenen op het appartement van uw voorkeur. De ruime appartementen zijn ook zeer geschikt voor echtparen. Aanmelden voor de open avonden stellen wij op prijs via communicatie@domusmagnus.com of de website www.domusmagnus.com/opendag.

De Boschstede
De Boschstede maakt deel uit van Domus Magnus, een organisatie die persoonlijke en professionele ouderenzorg biedt op unieke woonzorglocaties. De locatie biedt, met de 24/7 aanwezige zorg, ruimte voor ouderen met zowel een zorgvraag op lichamelijk als cognitief gebied. De zorg wordt op maat geleverd, de maaltijden worden vers bereid en de welzijnsactiviteiten zijn afgestemd op de wensen en behoeften van de bewoners.

Kunt u niet komen tijdens een van de open avonden? Dan bent u altijd op een ander moment van harte welkom. U kunt contact met ons opnemen via info@domusmagnus.com of 085-0645910.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.26010