Datum plaatsing: 19 juni 2018

Zondag 1 juli Hart van Oijen Loop


Zondag 1 juli Hart van Oijen Loop


Oijen (Oss): Op zondag 1 juli vindt in Oijen de Hart van Oijen Loop plaats. Deze wedstrijd is onderdeel van het Maasland Run Classic circuit 2018. Het parcours voert over de Oijense dijk en door de dorpskern van Oijen. Naast een 5- en een 10 kilometerwedstrijd is er voor de jonge hardlopers een gratis jeugdloop.

De organisatie heeft er weer alles aan gedaan om er een mooi hardloopfestijn van te maken en nodigt alle hardloopliefhebbers van harte uit om deel te nemen.
Na afloop van de wedstrijd is er een prijsuitreiking. Behalve prijzen voor de top drie van elke afstand, is er dit jaar, vanwege het 25-jarig jubileum van MRC, ook een speciale jubileum-prijs. Wie als 25e finisht op de 5 en de 10 kilometer ontvangt een functioneel hardloopshirt met een leuke opdruk. En ook voor de snelste man of vrouw uit Oijen ligt er een prijs klaar.

De 5 en de 10 kilometer starten om 10:30 uur. De jeugdloop start om 10:00 uur. Voor deze wedstrijd kan tot een kwartier voor aanvang ter plaatse worden ingeschreven. Start- en finishlocatie is Dorpshuis ’t Hart van Oijen. Deelname aan de 5 en 10 kilometer kost 4 euro. Het jubileum-shirt kan ook worden besteld, door een e-mail te sturen naar info@maaslandrunclassic.nl o.v.v. je naam en de gewenste maat. Het shirt kost € 20,-.

Het tussenklassement, de foto’s en alle overige informatie over de MRC is te vinden op www.maaslandrunclassic.nl en op www.avoss78.nl.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

sport nieuws

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.13585