Datum plaatsing: 20 juni 2018

Weener XL lanceert app voor bijstandsgerechtigden's-Hertogenbosch ('s Hertogenbosch): Werkzoekenden die een uitkering ontvangen van Weener XL kunnen vanaf nu ook via hun mobiele telefoon op zoek naar een baan. Dat kan dankzij de app ‘Weener XL werkt’.

Uitkeringsgerechtigden krijgen via de app meldingen over nieuwe vacatures. Hier kan dan ook direct op gereageerd worden. De app geeft ook informatie over hoe je een wijziging doorgeeft of wanneer er bijvoorbeeld een sollicitatietraining is. Ook is er te vinden wat de betaaldata van de uitkering zijn.

Wethouder Huib van Olden lanceerde de app: “Weener XL werkt is een aanvulling op de huidige informatiekanalen van de gemeente. Veel mensen vinden het in deze tijd handig om in een paar klikken bij informatie te kunnen. Zeker als het gaat om het vinden van een baan! Deze app speelt goed in op die behoefte.”

In de app staat geen gepersonaliseerde informatie, maar informatie die voor alle uitkeringsgerechtigden relevant is. De app ‘Weener XL werkt’ is gratis te downloaden op alle smartphones via de App-store of Google Play.

Weener XL is het werk- en ontwikkelbedrijf van de gemeente ’s-Hertogenbosch.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

overheid nieuws

© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.13098