Datum plaatsing: 20 juni 2018

Getuigen overval cafetaria gezochtRosmalen ('s Hertogenbosch): Dinsdagavond rond 22:25 uur is een cafetaria een de Burgemeester Molenaarhoeven overvallen. Hierbij raakte niemand gewond.

Op het moment van de overval stonden de eigenaren in de zaak. Twee personen kwamen de zaak binnen lopen en bedreigden hen met een steekwapen. Daarna renden de daders met buit de zaak uit richting de achterzijde van de cafetaria.

Kleding
Beide daders waren in het donker gekleed en hadden een capuchon op. Een van hen droeg een donkere trainingsbroek met een opvallende gele streep. De politie is een onderzoek naar deze overval gestart en roept getuigen op zich te melden. Vandaag wordt er een buurtonderzoek gedaan en we zijn natuurlijk op zoek naar mogelijk bruikbare camerabeelden.

Wie weet meer?
Mogelijk zijn de daders iemand opgevallen. Of misschien heeft iemand de daders al voor de overal rond zien lopen. Als u iets heeft gezien of een idee heeft wie deze daders zouden kunnen zijn, bel dan met de politie via 0900-8844. Anoniem kan ook via 0800-7000.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

politie nieuws

© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.22775