Datum plaatsing: 21 juni 2018

Laat gratis uw fiets graveren!


Laat gratis uw fiets graveren!


Regio (Oss): Het is een van de grootste ergernissen, fietsendiefstal. U komt terug van een avond stappen of een lange werkdag en wilt uw fiets pakken, maar deze staat niet op de plek waar u deze had neergezet. Zoekend door de fietsenstalling komt u tot de vervelende conclusie; uw fiets is helaas gestolen

Op zondag 24 juni 2018 op de Kruisstraat 15 te Oss bij de groene Engel organiseert de politie in samenwerking met de gemeente en wijkraad CKM een graveringsactie. Tussen 11:00 uur en 17:00 uur kan een ieder langs komen met zijn of haar fiets. Er wordt dan gekeken of uw fiets voorzien is van een uniek nummer.

Zo ja, super! Dan kunt u dit nummer doorgeven als uw fiets gestolen wordt. Tevens wordt er gekeken of uw fiets ooit als gestolen geregistreerd heeft gestaan of nog staat.

Zo niet, dan wordt er een uniek nummer in uw fiets gegraveerd (gratis!). Met dit nummer kan de politie na een aangifte u terug vinden als fietseneigenaar, indien de gestolen fiets gevonden wordt.

Ook wordt er diezelfde zondag advies gegeven door het Centrum Criminaliteitspreventie en Veiligheid over hoe u uw fiets boef-proof kan makenUw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

politie nieuws

© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.21536