Datum plaatsing: 21 juni 2018

Rockin’Wood, het rockfestival in de Kersouwe


Rockin’Wood, het rockfestival in de Kersouwe


Heeswijk-Dinther (Bernheze): Zaterdag 30 juni is er DE pré-vakantie party van 2018 in Natuurtheater de Kersouwe als de 5e editie van Rockin’ Wood los gaat. Rockin’Wood is een kleinschalig en intiem festival midden in de Heeswijkse bossen waar de sfeer hoog en de drempel laag is! Gezellig volk, een 3-tal energieke bands en het prachtige podium van de Kersouwe!
Zaterdag 30 juni, aanvang 21.00 uur. Theater open om 20.00 uur. Entree €10,- (incl. serv.kosten)

Line-up van 3 energieke bands
Rockin’Wood start met de veelzijdige band ‘Zwoel’, ze spelen van rock’n roll tot alledaagse pop- en rockmuziek. Daarna betreedt ‘Projectmanager‘ het podium met catchy popdeunen en gitaarbands. Geen standaard garagerock maar korte, tot de essentie teruggebrachte melodieuze popliedjes. ‘Private Label’ maakt er een energiek feest van met power pop rock covers, gas erop!

Tussen de optredens door zal de muzikale omlijsting worden verzorgd door de DJ’s KSGF, Mr.Bong & of the wheels. Eerder stonden ze al te rocken op o.a. Paaspop, Festyland en Bar disco dancing Lunenburg.
Wat is er mooier dan op een lekkere zomeravond dé pre-vakantie-party te vieren midden in de bossen. Kom ook en geniet mee!

Kijk voor meer informatie en kaartverkoop op www.kersouwe.nl


Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.11747