Datum plaatsing: 22 juni 2018

De Zomercarrousel gaat weer draaien! lBerlicum (Sint-Michielsgestel): Vorig jaar heeft Bint voor het eerst een zomercarrousel georganiseerd op vier woensdagochtenden in de zomervakantie. Op deze ochtenden was iedereen welkom om aan te schuiven voor een kopje koffie en werd er iets georganiseerd.
De zomercarrousel is opgestart omdat de zomervakantie voor de ene persoon een heerlijke tijd is maar voor een ander een tijd is waarin er weinig te beleven valt. Verenigingen sluiten hun deuren, clubjes liggen stil, familie, vrienden en buren trekken erop uit om vakantie elders te vieren.
Voor degenen die niet op vakantie gaan kan dat een eenzaam gevoel en gemis van belangrijke contacten geven.

Uit de belangstelling en reacties van deelnemers in 2017 blijkt dat er behoefte aan is om juist in die periode mensen te ontmoeten. Dat is de reden dat Bint ook in de zomer van 2018 een zomercarrousel gaat organiseren.
Iedere belangstellende kan aanschuiven aan de ontmoetingstafel voor een kop koffie-thee en iets lekkers. We zetten elke ochtend iets leuks of leerzaams op het programma. Ook kinderen en kleinkinderen zijn welkom.

In Sint-Michielsgestel draait de carrousel op woensdagochtend 11, 18 en 25 juli en op 1 augustus a.s. van 10.30 tot 12.00 uur bij Bint, Seminarielaan 3 in Sint-Michielgestel.
We hebben voor u een gevarieerd programma samengesteld o.a. kaarten maken (geen 3D), Levenswijskoor, een inleiding over de geneeskrachtige werking van kruiden en een lezing over de geschiedenis van Kentalis.

In Berlicum draait de carrousel op vrijdagochtend 20 en 27 juli en op 3 en 10 augustus van 10.30 tot 12.00 uur in den Durpsherd Kerkwijk 61 te Berlicum.
Het programma bestaat hier uit Levenswijskoor, tekenen, een presentatie van de Natuurgroep en een gitarist met muziek van vroeger.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Pia Verbakel voor Berlicum 06-51338420 p.verbakel@bintwelzijn.nl
of
Lenie Schoones voor Sint-Michielsgestel 06-13926810 l.schoones@bintwelzijn.nl

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.26796