Datum plaatsing: 25 juni 2018

Heesche vrijwilliger Gloria door VriendenLoterij verrast met welverdiende vakantie


Heesche vrijwilliger Gloria door VriendenLoterij verrast met welverdiende vakantie


Heesch (Bernheze): Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor Gloria Haddocks (63) uit Heesch. Sensoor, de Landelijke Luisterlijn in Den Bosch waar Gloria vrijwilliger is, deed voor haar een aanvraag bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij. Daarmee gaat Gloria haar hartenwens in vervulling: zij krijgt een welverdiende vakantie.

Trudis Lefferts, fondsenwerver bij Sensoor: "Gloria werkt sinds 2010 bij Sensoor in Den Bosch. Ze komt oorspronkelijk uit Venezuela. Gloria is een krachtige vrouw die flink wat voor haar kiezen heeft gehad in haar leven. Vanwege fysieke problemen gaat werken niet meer. Ze heeft haar vier- inmiddels volwassen- kinderen alleen opgevoed. Gloria komt rond van een kleine uitkering en ze heeft het niet breed. Zij doet ontzettend veel voor de samenleving. Naast Sensoor werkt zij ook al jaren als vrijwilliger bij vluchtelingenwerk. Gloria is heel bescheiden en haalt het positieve uit het leven. Zij heeft een aanstekelijke lach en straalt warmte uit aan de telefoon. Het is jaren geleden dat zij er tussenuit is geweest. Wat een geschenk dat zij dankzij het VriendenFonds van de VriendenLoterij op welverdiende vakantie mag!"

Gloria Haddocks (63) reageert: "Ik was hartstochtelijk verrast. Ik moest 3 keer geroepen worden, voordat ik kwam, want ik kon het eerst echt niet geloven!''Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14362