Datum plaatsing: 05 juli 2018

Onvoldoende glasvezel-animo in Nuland, Geffen en Vinkel


Onvoldoende glasvezel-animo in Nuland, Geffen en Vinkel


Nuland ('s Hertogenbosch): De afgelopen maanden hadden de inwoners van Nuland, Vinkel, Geffen en Kruisstraat de kans om volmondig ja te zeggen tegen de aanleg van een glasvezelnetwerk. Ondanks verwoede pogingen van lokale ambassadeurs, diverse providers en E-Fiber is het niet gelukt om het benodigde percentage te behalen. Per 1 juli jl. is de optie tot aanmelden gesloten.

Eric Vos, oprichter van E-Fiber: "Er blijkt zeker interesse voor een stabiele internetverbinding bij de inwoners, helaas alleen net niet voldoende. Ik wil het nog niet helemaal opgeven. Daarom gaan we alle reacties en aanmeldingen bundelen en samen met de betrokken partijen kijken naar andere manieren om toch over te kunnen gaan tot de aanleg van het netwerk. Binnen enkele weken zullen we hierover definitief uitsluitsel geven."

E-Fiber maakt zich in meerdere regio's in Nederland hard voor de aanleg van glasvezel. Inmiddels zijn er al ruim 25.000 adressen die gebruik maken van glasvezeldiensten via diverse providers die zijn aangesloten op het open glasvezelnetwerk van E-Fiber. Waar je ook woont, in een stad, dorp of buitengebied, iedereen heeft recht op een stabiele en supersnelle internetverbinding. Ook in Nuland, Vinkel, Geffen en Kruisstraat geeft E-Fiber daarom de hoop nog niet op.

Houd www.e-fiber.nl in de gaten voor het laatste nieuws.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.27638