Datum plaatsing: 02 augustus 2018

The Eagle returns!


The Eagle returns!


Lithoijen (Oss): Een stukje historie: Zes jaar geleden is het festival ontstaan. Zeven doorgewinterde festivalgangers kregen het idee om zelf een festival te gaan organiseren. Gesteund door wat overgebleven lapgeld van de Zwarte Cross werd de eerste editie een feit; kleinschalig, maar oh zo gezellig! Hierna kregen ze de smaak te pakken, met dit jaar alweer de zesde editie.

Na een uitermate gezellige editie in 2017 keert op zaterdag 18 Augustus 2018 de Eagle weer terug in het pittoreske Lithoijen. Gedurende zijn tocht heeft de Eagle zijn oog goed de kost gegeven, om met nieuwe grensoverschrijdende ideeŽn op het festivalterrein terug te keren. Dit jaar beloofd wederom een geweldig feest te worden, of zoals de Eagle het beschreef: 'eine richtige party'.

Buiten de wunderBAR, kan de muziekliefhebber optimaal genieten van de line up verdeeld over het hoofdpodium en een tweede podium. Live muziek van Meuk (Rock & Roll circus), Urban Jungle (Rolling Stones), De Gouwe Lozzies, Life Like, The Rocking coasters, Party Lol Tent Parasol wordt aangevuld door een van de meest begeerde DJ's van Brabant: DJ Kwaoje Keie.

Ook de culinaire gast is van harte welkom op Eagle Eye Festival. Hou je van homemade pizza of heb je liever een lekker ambachtelijk frietje? De foodcourt op Eagle Eye Festival zal je op je wenken bedienen.

Eagle Eye Festival 2018, een feestelijke muzikale dag in festival sfeer voor jong en oud.

Festival details
Wanneer: Zaterdag 18 Augustus 2018
Tijd: 16:00 - 1:00
Waar: Weisestraat 17, 5396 NL te Lithoijen
Entree: Voorverkoop Euro 10,00 - Kassa Euro 15,00

Voorverkoopadressen:
Oliehandel van Hulst, Lithoijensedijk 18 AB te Lithoijen
Etos Novalux Latour, Mgr Bekkersstraat 7 te Lith
Snackbar Wimke, Kloosterstraat 2, 5394 AK Oijen
Cafť Restaurant De Wildse Hut, Leeuwkesgraaf 6, 5398 KC Maren-Kessel

www.eefestival.nlUw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.26281