Datum plaatsing: 02 augustus 2018

Kermis Rosmalen gaat van start


Kermis Rosmalen gaat van start


Rosmalen ('s Hertogenbosch): De kermis van Rosmalen gaat alweer bijna van start. Van zaterdag 4 augustus t/m woensdag 8 augustus is het Gildeplein in Rosmalen de plek waar je moet zijn voor de jaarlijkse dorpskermis.

Vijf dagen feest
Net als voorgaande jaren zal de kermis ook dit jaar weer een feestje zijn voor jong en oud. Er is genoeg te beleven voor de echte durfals, maar ook de kleintjes worden zeker niet overgeslagen. Zij kunnen zich vermaken in de verschillende kinderattracties en op zondag 5 augustus om 15.00 uur hun televisiehelden van Het Zandkasteel ontmoeten. Wie liever met beide benen op de grond blijft of tussen alle activiteiten door een kleine pauze wil, kan genieten van alle lekkernijen die de kermis te bieden heeft. Op zoek naar geluk of je behendigheid testen, dat kan bij n van de vele kans-en behendigheidspelen. Kortom: vijf dagen feest tijdens Kermis Rosmalen!

Maandagmiddag prikkelarme kermis
Speciaal voor mensen met autisme of een andere beperking die het lastig maakt om met plezier een kermis te bezoeken, wordt er op maandag 6 augustus van 12.00 tot 14.00 uur wederom een Prikkelarme Kermis georganiseerd. Op deze middag hoeven rookmachines, harde geluiden en lichtflitsen even hun werk niet te doen. Ook is er extra begeleiding, door de Blauwe Engelen van Gastvrij s Hertogenbosch, bij het in- en uitstappen van attracties en worden snelheden aangepast op de ritgangers. Iedereen is van harte welkom om deze aangepaste kermis te komen beleven.

Kortingsbonnen
U kunt dit jaar profiteren van kortingsbonnen voor verschillende attracties en kramen. Deze bonnen zijn te vinden in de Kermiskrant, op www.kermisrosmalen.nl of via onze Facebookpagina de Bossche Kermissen.

Vuurwerkshow
De kermis wordt traditiegetrouw knallend afgesloten met een vuurwerkshow op woensdagavond 8 augustus om 22.00 uur.

Openingstijden
Kermis Rosmalen is dagelijks geopend van 12.00 uur tot 24.00 uur met uitzondering van zondag. Op zondag 5 augustus is de kermis geopend van 13.00 uur tot 24.00 uur.

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.26991