Datum plaatsing: 14 augustus 2018

Filmmiddagen voor jong en oud bij Nesterlé groot succes!


Filmmiddagen voor jong en oud bij Nesterlé groot succes!


Nistelrode (Bernheze): Elke laatste donderdagmiddag van een schoolvakantie biedt Nesterlé een leuke film voor jong en oud. De vakantiefilms zijn een groot succes en trekken elke keer tussen de 120 en 160 bezoekers.

Als afsluiting van de zomervakantie draait op 16 augustus de film FERDINAND, ingesproken door Rico Verhoeven.

De animatiefilm vertelt het verhaal van Ferdinand: een kleine stier die er de voorkeur aan geeft om rustig onder een kurkboom te liggen en de geur van de bloemen op te snuiven in plaats van rond te springen en te spelen met andere stieren. Als Ferdinand opgroeit en verandert in een grote sterke stier blijft hij een zacht temperament houden. Maar wanneer op een dag vijf mannen langs komen om de grootste, snelste en ruigste stier uit te zoeken voor een stierengevecht in Madrid wordt Ferdinand ten onrechte uitgekozen.
Donderdag 16 augustus - aanvang 15.00 uur. - toegang: 2,50 euro (incl. glaasje ranja voor kids). Kaartjes verkrijgbaar aan de kassa vanaf 14.30 uur.

Voor meer informatie over filmmiddag of filmavond (elke laatste donderdag van de maand) kan men zich aanmelden voor de filmmail via www.nesterle.nl

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

Colums
08 jul
08 jul
05 jun


Meer columns

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.13920