Datum plaatsing: 20 augustus 2018

Agenten tijdens hulpverlening zwaar mishandeld, bedreigd en beledigd


Agenten tijdens hulpverlening zwaar mishandeld, bedreigd en beledigd


Oss (Oss): Op zondagochtend 19 augustus 2018 omstreeks 03.30 uur, surveilleerden collega's in het centrum van Oss. Aangezien het momenteel kermis is, was er veel meer volk op de been dan tijdens een reguliere stap avond. Op de Molenstraat in Oss, zagen agenten dat meerdere omstanders hen plots wenkten.

Collega's troffen een bebloede man aan, welke op de grond zat. Deze man betrof een 38 jarige Ossenaar, waarvan het op dat moment nog onbekend was wat er met hem was gebeurd. Er werd direct getracht om de Ossenaar eerste hulp te verlenen. Echter keerde de man zich gelijk tegen de politie en werd zeer agressief en beledigde hen meermaals met de meest verschrikkelijke ziekteverwensingen. Het vermoeden was dat de man zwaar onder invloed was van drank en drugs.

Zonder enige aanleiding spuugde hij, met een mond vol bloed, in het gezicht van een collega. Hierbij raakte hij de collega vol in zijn gezicht en mond. Collega's trachten de man aan te houden, echter ging deze vol in het verzet. Tijdens de aanhouding zijn meerdere agenten mishandeld, bedreigd en beledigd. Door allen van hen is hiervan tegen de man aangifte gedaan.

Bij de betrokken collega's heerst ontzettend veel onbegrip en zij zijn allen zeer ontdaan van het gehele voorval.

De man is ingesloten en zal door de recherche worden verhoord.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

politie nieuws
Colums
08 jul
08 jul
05 jun


Meer columns

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.23699