Datum plaatsing: 23 augustus 2018

Triatlon krijgt Rosmalen krijgt tweede editieRosmalen ('s Hertogenbosch): Het hing na het grote succes al in de lucht, maar nu is het zeker. Triathlon Rosmalen wordt ook volgend jaar gehouden. De organisatie heeft de datum vastgesteld op 16 juni 2019.

Het zijn duizelingwekkende aantallen: 364,5 kilometer gezwommen, 14.580 kilometer gefietst en 3.645 kilometer hardgelopen. Daís bijna de helft van de omtrek van de aarde! Dit in totaal door 656 sporters. De afgelopen eerste editie van Triathlon Rosmalen is dan ook een enorm sportief succesverhaal gebleken.
De Omdat de organisatie veel lovende reacties heeft ontvangen op het feit dat de eerste editie op Vaderdag was, houdt ze de wedstrijd ook volgend jaar op deze familiedag.
Inmiddels is gestart met de voorbereidingen. Informatie over het aanmelden voor Triathlon Rosmalen zal later dit jaar worden verstrekt.

De organisatie is nog op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Zij kunnen zich aanmelden via vrijwilligers@triathlonrosmalen.nl.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

sport nieuws

© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.12747