Datum plaatsing: 23 augustus 2018

Ondernemers helpen elkaar door “Bijeen” te komenBerlicum (Sint-Michielsgestel): Op 12 september vindt het eerste netwerkontbijt van de nieuwe netwerkclub “Bijeen” plaats voor ondernemers die werken of wonen in Meierijstad, Boxtel of Sint-Michielsgestel. De netwerk-club voorziet in een behoefte van een aantal ondernemers, die op zoek zijn naar concrete uitwisseling van kennis, extra klanten en business in de regio.

De gemeentes Meierijstad, Boxtel en Sint-Michielsgestel liggen tegen elkaar aan, maar toch zien ze dat het uitwisselen van kennis, contacten en business nog vaak lastig is. Een aantal ondernemers hebben het initiatief genomen om hiervoor een oplossing te bieden met Netwerk BIJEEN.

Eens per twee weken wordt een ontbijtsessie van 7.00u tot 8.30u gehouden, zodat het minimale werktijd kost. Bij elke ontbijtsessie pitchen alle leden hun bedrijf en stellen ze een zoekvraag aan elkaar. Ook wordt er een inhoudelijke presentatie gegeven. Het wordt een informeel maar toch strak geleid proces zodat het de leden concreet iets oplevert. De locatie zal wisselend zijn in de regio.

Voor iedereen die oprecht interesse heeft organiseert Bijeen de eerste ontbijtsessie gratis inclusief ontbijt. Tijdens de meeting zullen zij de plannen die ze hebben met BIJEEN verder toelichten en is het mogelijk om lid te worden. In totaal willen ze met circa 25 ondernemers ontbijten.

Eerste BIJEENkomst
Datum: Woensdag 12 september
Tijd: van 7.00 uur tot 8.30 uur

Aanmelden kan via www.netwerkclub-bijeen.nl

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

zakelijk nieuws

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.17655