Datum plaatsing: 24 augustus 2018

Start nieuwe leesclubs in RosmalenRosmalen ('s Hertogenbosch): In Rosmalen starten twee nieuwe leesclubs. In Bibliotheek Rosmalen is op vrijdagochtend 31 augustus een informatiebijeenkomst voor mensen die het leuk vinden om over Engelse en/of Nederlandse literatuur te praten en daardoor in contact willen komen met andere lezers.

De informatiebijeenkomst is een initiatief van de landelijke organisatie Senia in samenwerking met de bibliotheek. Senia richt in heel Nederland leesclubs op en brengt zo mensen die graag lezen bij elkaar.
Leidraad voor de groepen is een lijst van moderne literatuur die is opgesteld door deskundigen. Daaruit worden 6 ŗ 7 boeken per jaar gelezen en besproken aan de hand van leeswijzers met vragen die het gesprek structuur geven.
Meer informatie over de werkwijze is te vinden op www.senia.nl
Belangstellenden zijn welkom op 31 augustus in Bibliotheek Rosmalen, aan de Hof van Hollantlaan 1. Aanvang 10.30 uur. Graag aanmelden bij de contactpersoon van Senia in de regio, Mabel Goossens Madlener, via mail mabel.goossens@senia.nlUw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.27513