Datum plaatsing: 30 augustus 2018

Team Forza4Jenske gaat drie bergen bedwingen in ItaliŽ


Team Forza4Jenske gaat drie bergen bedwingen in ItaliŽ


Rosmalen ('s Hertogenbosch): Ook dit jaar zal Team Forza4Jenske weer present zijn bij de beklimming van drie bergen in de Italiaanse Alpen en zullen de 12 deelnemers wandelend, fietsend of hardlopend zich inzetten voor dit goede doel. Een enorme uitdaging om samen de grenzen te verleggen om uiteindelijk de toppen te bereiken op 6 sept van de Gavia (2.621 mtr), op 7 sept van de Mortirolo (1.852 mtr) en op 8 sept van de Stelvio (2.758 mtr) en alles voor For-za4Energy4All 2018.
Veel doorzettingsvermogen heeft men daar voor nodig om het vol te houden en dat figuurlijk staat voor wat patiŽnten met een energiestofwisselingsziekte dagelijks meemaken, maar dan om te overleven. Een enorme uitdaging om nooit te vergeten.
Al jaren is het team Energie4Jenske bezig om op diverse manieren geld in te zamelen voor genadeloze energie-stofwisselingsziekte waar helaas nog geen goede medicijnen voor zijn. Het onderzoek naar een medicijn is van levensbelang voor alle kinderen en volwassenen die deze ziekte hebben of in de toekomst deze vreselijke dia-gnose krijgen.
Team Forza4Jenske bestaat uit Gert-Jan, Saskia en Lola van de Ven (vader-moeder en zusje van Jenske), Ferry van Delft Ė Adrie de Haas Ė Marit Kroonen Ė Dennis Smits Ė Patricia Speetjens Ė Willem Oprins - Bram Klaassen Ė Johan Eykemans en Carlo van Nistelrooij.
Uiteraard zullen bij terugkomst de ervaringen worden opgetekend.

Tekst Ted van der Loo Ė foto uit 2017 Gert-Jan van de Ven
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.27999