Datum plaatsing: 31 augustus 2018

Eenvoudig met de fiets naar de binnenstad's-Hertogenbosch ('s Hertogenbosch): Bezoekers die hun auto parkeren bij een transferium kunnen kiezen om verder te reizen per bus of per fiets. Vanaf nu zijn de mogelijkheden om een fiets te lenen verbeterd. Bij P+R Transferium de Vliert en P+R Transferium Deutersestraat zijn extra fietsen geleverd. En er is een nieuw leensysteem in gebruik genomen.

Wethouder Kâhya: “We vinden een bereikbare, gastvrije en gezonde stad belangrijk. Daarom stimuleren we bezoekers om vaker te fietsen. Met dit verbeterde leensysteem maken we het voor onze bezoekers nog eenvoudiger om de fiets te nemen.”

Gemak dient de mens!

Bezoekers die hun auto parkeren op Transferium de Vliert of Transferium Deutersestraat kunnen het inrijkaartje scannen bij de fietsenstalling. En daarmee een fiets lenen. Bij terugkomst zet de bezoeker de fiets in het rek en hangt de sleutel weer weg. Na betaling voor gebruik van het transferium kan hij het transferium weer uitrijden.Vaste gebruikers met een abonnement kunnen hun kaart nog niet scannen. Zij krijgen nog een fietssleutel via de beheerder. Ook bezoekers die parkeren op Transferium Pettelaarpark kunnen kiezen om verder te reizen per bus of fiets. Bezoekers die daar een fiets willen lenen, krijgen een fietssleutel van de beheerder.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14391