Datum plaatsing: 31 augustus 2018

Vinkel, Nuland, Geffen en de Kruisstraat krijgen glasvezel!


Vinkel, Nuland, Geffen en de Kruisstraat krijgen glasvezel!


Nuland ('s Hertogenbosch): Alle inwoners en bedrijven in Geffen, Nuland, Vinkel en de Kruisstraat krijgen glasvezel. Dit is het resultaat van de samenwerking tussen de gemeente Oss, de gemeente ‘s-Hertogenbosch, de vele ambassadeurs, TriNed en E-Fiber. De werkzaamheden zullen ongeveer één jaar in beslag nemen.

Eric Vos van E-Fiber: “Wij hoeven gelukkig geen beloftes te doen, wij garanderen voor iedere gebruiker van ons netwerk een snelle, betrouwbare en stabiele internetverbinding voor nu en in de toekomst. En wat ons betreft gaan we verder met de vraagbundeling en uitrol in de rest van Oss en ’s-Hertogenbosch.”

Frank den Brok, wethouder gemeente Oss, is blij met deze volgende stap richting een toekomstbestendig netwerk: “Internet maakt een steeds groter deel uit van ons leven. Snel en betrouwbaar internet is daarom nu en in de toekomst onmisbaar voor onze inwoners, scholen en bedrijven. Ik ben daarom blij dat E-Fiber glasvezel iwil aanleggen.”

De voorbereidingen voor de aanleg van het glasvezelnetwerk zijn al gestart, zodat er in december van dit jaar echt begonnen kan worden.

Meer informatie volgt ook via https://www.trined.nl/project…/e-fiber/vinkel-nuland-geffen/.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.25154