Datum plaatsing: 06 september 2018

Boottocht langs literaire performances's-Hertogenbosch ('s Hertogenbosch): Een boottocht op de Binnendieze langs literaire performances op onverwachte plekken... Op 15 september organiseren de bibliotheek, boekhandel Adr. Heinen en Theater aan de Parade een nieuw evenement... NIEUWE BLIK op literatuur.

Met een picknickmand vol conservenblikken en een stoere stuurman aan boord vaar je door de betoverende smalle grachten van de Binnendieze. Ontdek langs de kade onder andere dichter en columnist Nico Dijkshoorn, schrijver Thomas Olde Heuvelt met een spannende performance gemaakt met studenten van het KW1C, Lucas de Waard die een exclusief verhaal vertelt en mooie liedjes van Jeroen Kant.

De literaire reis eindigt in de bibliotheek voor het avondprogramma, waar Herman Brusselmans wordt genterviewd door Ellen Deckwitz en de band Sheewawah je wakker houdt met hun rake Nederlanstalige blues.

Wees er snel bij want de kaarten voor de boottocht zijn bijna uitverkocht. Voor alleen het avondprogramma in de bibliotheek zijn los nog kaarten te koop.

NIEUWE BLIK op literatuur | zaterdag 15 september | 18.30 23.00 uur
Literaire boottocht + avondprogramma: 20,- (leden) - 25,- (niet-leden) (incl. maaltijd)
Startpunt: Molenstraat (steiger tegenover Molenstraat 15a)
Alleen avondprogramma: 10,- (leden en studenten) - 12,50 (niet-leden)
Bibliotheek 's-Hertogenbosch (Hinthamerstraat 72)

Meer info & tickets: www.bibliotheekdenbosch.nl
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.27796