Datum plaatsing: 07 september 2018

Buurkracht, je krijgt er energie van!


Buurkracht, je krijgt er energie van!


Regio (Oss): Buurkracht, je krijgt er energie van!Samen met je buren zonnepanelen regelen? Kom naar de startbijeenkomst!
Kom dan naar de startbijeenkomst op 19 september. Samen met buurtgenoten ga je ontdekken hoe je samen op de ideale manier zonnepanelen kunt regelen. De startbijeenkomst wordt georganiseerd door Buurkracht.

Een maatschappelijk initiatief, gesteund door gemeenten en provincies. Bij Buurkracht geloven we dat zonnepanelen regelen makkelijker, voordeliger en leuker is als je het met de buren samen doet. Dat werkt al op meer dan 200 plekken in Nederland.

Doe ook mee en krijg hulp en advies
Ga samen met je buren aan de slag en je krijgt toegang tot alle ervaringen en tips uit de andere buurkrachtbuurten. Je buurt-begeleider helpt met onder andere offertes en het enthousiast maken van buurtgenoten om met je mee te doen. Gratis en onafhankelijk.

Woensdag 19 september van 20.00 tot 21.00 uur, vanaf 19.30 uur staat de koffie klaar. Na afloop is er een drankje. Plaats van handeling is het Gemeentehuis Oss, Raadhuislaan 2

Heb je vragen?
Kijk voor meer informatie of aanmelden op www.buurkracht.nl. Je kunt mij bereiken via 06- 11317615 en ate@buurkracht.nl. We verheugen ons op jouw (en ieders) positieve bijdrage aan deze interessante en leerzame avond.

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

overheid nieuws

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14894