Datum plaatsing: 07 september 2018

Verkoop Rabobank-kantoren Nuland, Nistelrode en Lith bijna rond


Verkoop Rabobank-kantoren Nuland, Nistelrode en Lith bijna rond


Heesch (Bernheze): Voor de Rabobankkantoren in Nuland, Nistelrode en Lith is er een gunning verleend. Diverse belangstellenden hebben een bod kunnen doen en de drie panden zijn afzonderlijk aan een koper toegewezen.

De koper van het kantoor in Nuland aan de Dorpstraat is adviesbureau Gloudemans uit Rosmalen. Zij zijn gespecialiseerd in onroerende zaken en gebiedsontwikkeling. Gloudemans verhuist met haar medewerkers naar Nuland. Corné Roovers licht namens de directie van Rabobank Oss Bernheze toe: “Op dit moment onderzoeken wij de mogelijkheden of de geldautomaat in Nuland kan blijven bestaan. Gloudemans is net als Rabobank van mening dat dit ten goede komt aan de leefbaarheid van het dorp. Wij zijn erg blij dat Gloudemans de intentie heeft om ruimte beschikbaar te houden om de geldautomaat te behouden”.

De verkoop van de drie panden wordt de komende periode verder geformaliseerd. Het pand aan de Cereslaan in Heesch komt binnenkort definitief in de verkoop. Het proces hiervoor wordt opgestart. Met een advertentie in de krant krijgt iedereen de kans om zijn belangstelling kenbaar te maken.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.27963