Datum plaatsing: 14 september 2018

Illegaal gokhol in Nuland opgerold


Illegaal gokhol in Nuland opgerold


Nuland ('s Hertogenbosch): Zondag 10 september hebben we samen met de politie een controle gedaan in een schuur in Nuland. Dat deden we omdat we signalen hadden van illegale gokactiviteiten. Bij de controle is ook gekeken of er een overtreding was van de Drank- en Horecawet. Dat bleek het geval. Het pokertoernooi is stilgelegd en de deelnemers moesten weg.

De schuur is eerder al in gebruik geweest voor illegale gokactiviteiten. Burgemeester Mikkers is nu van plan de schuur een tijd te sluiten. Dat voornemen is donderdag aan de eigenaar gegeven. De burgemeester: “Illegale gokactiviteiten pakken we aan. Het zijn criminele activiteiten die een gevaar vormen voor de openbare orde, veiligheid en gezondheid.”

Illegaal gokken ondermijnt het financieel-economische stelsel en het overheidsbeleid op gokken. Het aanbieden van kansspelen zonder vergunning is illegaal en verboden in Nederland. Er is dan namelijk geen zicht op de geldstromen die er mee gemoeid zijn. Ook is controle op een eerlijk verloop van de kansspelen niet mogelijk. Gokkers lopen dan ook veel risico wanneer ze meedoen aan illegale kansspelen.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

politie nieuws

© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.22596