Datum plaatsing: 17 september 2018

Veelzijdige expositie bij Galerie Sous-Terre LithoijenLithoijen (Oss): Met schilderijen van Hans Innemee, Edo Kaaij, Hildegard Wagner, keramische beelden van Jellie van Kranen, Ineke Snoek, glasobjecten van Fredy E. Wubben en wandsculpturen van Hans Innemee, heeft galerie Sous-Terre wederom een gevarieerde en hoogwaardige expositie weten samen te stellen. Het zijn stuk voor stuk kunstenaars die hun sporen in de kunstwereld verdiend hebben. Het is dan ook meer dan de moeite waard om de expositie te bezoeken. Iedereen is van harte welkom. Tijdens het openingsweekend 23,24 en 25 september tussen 13.00 en 17.00 uur, wordt u feestelijk ontvangen met een hapje en een drankje. Bent u tijdens het openingsweekend verhinderd, de expositie duurt tot en met 18 november 2018.

Vaste collectie
Naast de kunstwerken van de exposerende kunstenaars beschikt galerie Sous-Terre over een grote vaste collectie van meer dan 1000 schilderijen en ruim 2000 sculpturen van door haar vertegenwoordigde kunstenaars. Deze kunstwerken worden op een overzichtelijke manier gepresenteerd in de binnenruimte van 1000 m2 en het beeldenpark van 30.000 m2. Kortom, het is beslist de moeite waard om een bezoek aan deze galerie te brengen.

Bijna gratis kunstuitleensysteem
Bij het systeem van galerie Sous-Terre, wordt w volledig inleg als spaarbedrag aangemerkt, u betaald geen huur. Als u de rente die u van uw bank over dit spaarbedrag zou hebben ontvangen buiten beschouwing laat, dan krijgt u de Sous-Terre kunst tijdens de uitleenperiode gratis ter beschikking. U spaart 1% per maand over de waarde van het kunstwerk. Het opgebouwde spaarbedrag kunt u vrij besteden bij de galerie.

Via www.kunstwebwinkel.com of www.galerie-sous-terre.nl kunt u de hele collectie van galerie Sous-Terre 24 uur per dag online bekijken en bestellen.

De galerie is gevestigd aan de Batterijstraat 23a te Lithoijen ( gem. Oss ) en is van vrijdag t/m zondag van 13.00 uur tot 17.00 uur geopend. Van maandag tot en met donderdag op afspraak ( 0412-482159 / info@galerie-sous-terre.nl ). Voor meer informatie: www.galerie-sous-terre.nl
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.28581