Datum plaatsing: 17 september 2018

Feestelijk jubileumweekend bij CCL Label Oss


Feestelijk jubileumweekend bij CCL Label Oss


Oss (Oss): CCL Label Oss vierde afgelopen vrijdag en zaterdag haar 50+1 jarig bestaan en de opening van de nieuwste drukpers. CCL Label Oss werd in 1967 opgericht als Drukkerij Witsiers en heeft zich in 2005 aangesloten bij het wereldwijde concern CCL Label.

CCL Label Oss heeft geïnvesteerd in een zeer geavanceerde drukpers; dit was een enorm project waar CCL Label Oss zich in 2017 volledig op gericht heeft. Hierdoor was er geen tijd om het 50-jarig jubileum te vieren. Dit werd afgelopen weekend ruimschoots goedgemaakt door de viering van het 50+1 jarig jubileum te combineren met de opening van deze nieuwe pers.

Vrijdag 14 september werd er een relatiedag georganiseerd, met een grote opkomst van veelal farmaceutische en agrochemische klanten en leden van de Osse Industriële Kring. De nieuwste pers, Heidelberg Speedmaster XL75, werd geopend door Frank den Brok, wethouder Economie en Financiën van de Gemeente Oss. Daarna volgden rondleidingen door het bedrijf en konden de genodigden met eigen ogen zien hoe de orders door het bedrijf heen gaan, van binnenkomst tot eindproduct. Ten slotte kon men nog genieten van een optreden van cabaretier Mark van de Veerdonk.

Zaterdag 15 september was er een familie- en vriendendag, zodat ook de familie en vrienden van de medewerkers een inkijkje konden krijgen in dit prachtige bedrijf. Voor de kinderen was er volop vermaak geregeld. Het feestweekend werd afgesloten met een barbecue voor de medewerkers en hun gezinnen. Kortom, het was een zeer geslaagd feestweekend!Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

zakelijk nieuws

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.17071