Datum plaatsing: 17 september 2018

Inbraken in autoísRosmalen ('s Hertogenbosch): De politie constateert weer een toename in het aantal auto-inbraken in ons teamgebied. Op 10 september 2018 werd er tussen 16.30 en 21.00 uur ingebroken in een geparkeerde personenauto welke op de Hoff van Hollandlaan stond. Doordat de dader de ruit van de auto had ingeslagen kon hij een tas uit de auto wegnemen.
De volgende dag kreeg de eigenaar van de auto een telefoontje dat de betreffende tas was aangetroffen op de Carpoolplaats Graafsebaan. Bleek dat de computer en telefoon uit de tas verdwenen waren.

In de nacht van 11 op 12 september 2018 werd op de Hageheldstraat ingebroken in een geparkeerde Seat. Weggenomen werd de airbags en navigatieapperatuur. Niet bekend hoe de dader in de auto is gekomen. Met name de airbags en navigatieapperatuur van de VW, Audi en Seat zijn erg populair onder het dievengilde.

In dezelfde nacht werd er ingebroken in een geparkeerde Audi A3 op de Diezeborch.
Door het inslaan van de ruit kreeg men toegang tot de auto waarna het stuur van de Audi werd weggenomen.

Op 13 september 2018 werden de kentekenplaten van een VW polo weggehaald die stond geparkeerd op de Spirealaan in Rosmalen.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

politie nieuws

© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.22421