Datum plaatsing: 06 oktober 2018

Vincentius Speelgoedbeurs's-Hertogenbosch ('s Hertogenbosch): Dit jaar zal voor de 24ste maal de Speelgoedbeurs van de Vincentius Vereniging gehouden worden in het laatste weekend van de herfstvakantie op zaterdag 20 en zondag 21 oktober in het St.Janslyceum, Sweelinckplein 3 te ’s-Hertogenbosch.
Het hele jaar door wordt er veel speelgoed afgegeven in de Kringloopwinkel van de Vincentius Vereniging in de Havenstraat en het wordt aldaar door een werkgroep gecontroleerd op bruikbaarheid.
Indien nodig wordt het schoongemaakt en bekeken of het compleet is en gesorteerd op binnen- en buitenspeelgoed, spelletjes, poppen, puzzels etc. etc.
Op de Speelgoedbeurs zijn rond de 100 vrijwilligers aanwezig waaronder ook scholieren die dit doen in het kader van maatschappelijke stage en vinden het een leuke leerzame stage.
Speelgoed dat niet verkocht wordt gaat naar instanties die het goed kunnen gebruiken en de opbrengst van de beurs gaat in zijn geheel naar projecten voor ‘Kinderen in Den Bosch en Omgeving’.
Speelgoedbeurs: zaterdag 20 oktober van 10.00 tot 15.30 uur en zondag 21 oktober van 10.00 tot 14.00 uur.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.29115