Datum plaatsing: 06 oktober 2018

Bossche Bollen Toernooi bij GryphonsRosmalen ('s Hertogenbosch): Op 20 en21 oktober zal bij Honk- en softbalvereniging Gryphons uit ’s-Hertogenbosch wederom het internationaal Bossche BollenToernooi (BBT) plaatsvinden. De 34ste editie van het grootste jeugdtoernooi van Nederland telt 500 kinderen die 2 volle dagen genieten van hun geliefde sport.
Gryphons is een snel groeiende vereniging in ’s-Hertogenbosch, Rosmalen en is erg trots op dit toernooi. Niet enkel regionaal zetten we ons op de kaart maar in heel het land, en zelfs daarbuiten.
Naast honk- en softbal is er ook een loterij, loopt de KNBSB-mascotte rond, spelen we diverse mooie wedstrijden, draaien we gedurende het gehele toernooi de mooiste wedstrijden uit de VS, kun je meten hoe hard je gooit, proberen te slaan met een echte knuppel en is er een gezellige discoavond.
Het BBT is een uniek toernooi; de afsluiter van het seizoen is voor vele verenigingen een uitje waar nog lang over wordt gesproken. Veel coaches die er nu komen met hun team speelden ooit zelf op het BBT.
Door de goede sfeer, de mooie wedstrijden en alle dingen die te doen zijn is dit toernooi een naam in Nederland en hoeven we geen enkel team meer uit te nodigen. De verenigingen staan in de rij om mee te mogen doen.
Wat cijfers op een rij: 500 kinderen spelen meer dan 100 wedstrijden. Er zullen ongeveer 50 scheidsrechters de wedstrijden leiden. De 70 vrijwilligers die in het totaal meehelpen zijn bijna allemaal 2 volle dagen aanwezig. De BBT-commissie bestaat uit 7 personen waarvan er enkele al meer dan 30 jaar bijzitten. En niet te vergeten de Bossche Bol, hiervan zullen er zeker 1.000 worden verkocht!
Gezien de historie van het toernooi zullen er ook veel papa’s, mama’s, opa’s, en oma’s komen kijken.
Van onze gasten krijgen we al jaren te horen dat ze graag deelnemen of gewoon komen kijken op dit oergezellig bourgondisch toernooi!
Daar zijn wij als vereniging erg trots op!Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

sport nieuws
Colums
08 jul
08 jul
05 jun


Meer columns

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.13213