Datum plaatsing: 06 oktober 2018

Schuur Nuland gesloten na illegaal pokertoernooiNuland ('s Hertogenbosch): Burgemeester Mikkers heeft besloten dat een schuur in Nuland 3 maanden moet sluiten. Bij een controle samen met de politie op 10 september jl. bleek dat er illegale gokactiviteiten waren. Ook werd de de Drank- en Horecawet overtreden. Het besluit is genomen met informatie van de politie.

De burgemeester: “Illegale gokactiviteiten pakken we aan. Het zijn criminele activiteiten die een gevaar vormen voor de openbare orde, veiligheid en gezondheid.” De eigenaar van de schuur is 1 oktober geïnformeerd over de sluiting.

Vergunning voor gokken nodig
Illegaal gokken ondermijnt het financieel-economische stelsel en het overheidsbeleid op gokken. Het aanbieden van kansspelen zonder vergunning is illegaal en verboden in Nederland. Er is dan namelijk geen zicht op de geldstromen die er mee gemoeid zijn. Ook is controle op een eerlijk verloop van de kansspelen niet mogelijk. Gokkers lopen dan ook veel risico wanneer ze meedoen aan illegale kansspelen.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

politie nieuws

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.21833