Datum plaatsing: 06 oktober 2018

Samenkomst 8 oktober in De Lievekamp en stadion TOP OssOss (Oss): Na het treinongeluk van 20 september is er een grote behoefte om elkaar te ontmoeten en om bij elkaar te zijn. Daarom is er op maandag 8 oktober om 16.00 uur een samenkomst voor de direct betrokkenen en de inwoners van de gemeente Oss.

Programma voor genodigden in Theater De Lievekamp
Direct betrokkenen komen op uitnodiging samen bij De Lievekamp. Voor de samenkomst is een programma opgesteld met verschillende sprekers en muziek. Met Osse bijdragen van onder andere Vajén van den Bosch, Iris van Nuland, Fleur van Lith en BrabantTalent, onderdeel van Stichting Oss Cultureel.

Ossenaren welkom in stadion TOP Oss
De inwoners uit de gemeente Oss kunnen samenkomen in het stadion van TOP Oss of de samenkomst live volgen op tv. Het stadion is open vanaf 15.00 uur. Er staat een scherm om het programma uit De Lievekamp te volgen. Er is geen catering aanwezig. Bezoekers kunnen wel gebruikmaken van de toiletten. Er is geen vuurwerk toegestaan. Er is weinig parkeergelegenheid. Kom zoveel mogelijk lopend, op de fiets of met openbaar vervoer. Op Facebook kunnen geïnteresseerden aangeven of ze komen naar het stadion van TOP Oss.

Live-uitzending op tv voor iedereen
Iedereen kan de samenkomst live volgen op tv. Omroep Brabant en DTV Oss-Bernheze zenden het programma uit op http://www.omroepbrabant.nl/ en https://www.d-tv.nl/. Ook kunt u het programma volgen via een livestream op hun website . NOS zendt het programma uit op het digitale themakanaal NPO Nieuws. Dit kunt u zien via uw kabelaanbieder of online via https://nos.nl/livestream/npo-nieuws.html.

Samenkomst voor Oss
De samenkomst in het stadion is bedoeld voor Ossenaren. Als stromen mensen uit het hele land naar Oss komen, dan hebben we daar hulpverleners voor nodig. En dat zijn juist de mensen voor wie de samenkomst onder andere bedoeld is. Daarom vriendelijk verzoek aan de rest van Nederland om de samenkomst te volgen via tv.

Bereikbaarheid en wegafsluitingen
Op 8 oktober sluiten we een aantal wegen en parkeerterreinen af. Kijk op www.oss.nl/samenkomst voor alle informatie.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.29535