Datum plaatsing: 04 november 2018

Ons Plekske in actie voor stichting Hartekind


Ons Plekske in actie voor stichting Hartekind


Vinkel ('s Hertogenbosch): Aanstaande donderdag, 8 november om half 12 is de opening van de wensboom voor liefdes-, kerst- en nieuwjaarswensen. De opening zal worden verricht door huisarts Jos van de Sande, Hendrik van Es en Lambert en Mirella van de Ven (Boerderijterras Het Venster) die nauw betrokken zijn bij de stichting.

Stichting Hartekind wil, met het financieren van wetenschappelijk onderzoek, de overlevingskansen en dagelijkse kwaliteit van leven van deze hartekinderen verbeteren, zodat ze gewoon kind kunnen zijn, met als motto:
"Kind zijn, HART nodig!"
Op allerlei manieren gaan wij daarom geld inzamelen. Iedereen is welkom en kan haar of zijn wensen tegen een vrijwillige bijdrage op hangen aan de wensboom. Dit mag zelfgemaakt zijn of iets wat onze jongeren hebben gemaakt.

Ons Plekske zorgt ervoor dat de minderbedeelde kinderen die niet in de gelegenheid zijn om cadeautjes te krijgen voor de komende feestdagen betreft Sinterklaas en kerst, gratis cadeautjes krijgen, die ze onder de boom kunnen ophalen! Dit dient dan wel minimaal een week van te voren door de ouders of verzorgers per mail aan ons door gegeven te worden via info@plekske.com.

U kunt ook uw vrijwillige bijdrage overmaken op rekening nummer van Ons Plekske; NL93 Rabo 0303 0805 07 onder vermelding van Stichting Hartekind deze rekening wordt gecontroleerd door Anno Accounts.

Laat je hart spreken en steun deze actieUw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2023 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.28527