Datum plaatsing: 19 november 2018

Joury d置n Urste prins Kleidonk


Joury d置n Urste prins Kleidonk


Maren-Kessel (Oss): In residentie De Sleutel zijn zaterdag de nieuwe prins en adjudant van Maren-Kessel gepresenteerd. Joury Donkers (39) zal als prins Joury d置n Urste de scepter zwaaien in Kleidonk. Hij wordt bijgestaan door adjudant Martin Smits (46).

De 39-jarige Donkers is getrouwd met Ingeborg Donkers-van der Doelen. Samen hebben zij twee kinderen Lynn en Sef. In het dagelijks leven is hij werkzaam als vrachtwagenchauffeur bij Bouwmaterialen Brabant en actief bij de vrijwillige brandweer. Adjudant Martin (44) is getrouwd met Inge Smits-van der Heijden en vader van Floor, Huub, Tijn en Bob en runt zijn eigen boerenbedrijf. Naast hun werk zijn beiden zeer betrokken bij voetbalvereniging Maaskantse Boys en spelen in het veteranenelftal. Vandaar het motto tijdens het komende carnaval: 'De beuk er in".

Het bestuur van de carnavalsvereniging verkoos eerder tijdens haar prinsenbal jeugdprins Gijs Dolstra en jeugdprinses Ezzie van Mook en adjudant Luuk Ketelaars. Ze zitten allen in groep 8 van basisschool St Antonius. Ook zij gaan een feestje niet uit de weg!

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.12398