Datum plaatsing: 02 december 2018

Rosmalens meisje (17) geschept door VW Golf, bestuurder rijdt door


Rosmalens meisje (17) geschept door VW Golf, bestuurder rijdt door


Rosmalen ('s Hertogenbosch): Een 17-jarige meisje uit Rosmalen is afgelopen nacht zwaargewond geraakt toen ze op de De Harendonkweg in Den Bosch werd geschept door een auto. De bestuurder liet haar aan haar lot over en ging ervandoor. Het meisje is buiten kennis en in zeer zorgwekkende toestand naar een ziekenhuis gebracht. De automobilist ging er met hoge snelheid vandoor terwijl getuigen zich over het meisje ontfermden. Volgens een politiewoordvoerder gaat het ’heel slecht’ met het slachtoffer.

De politie hoopt aan de hand van een op de plaats van het ongeval gevonden buitenspiegel de automobilist te achterhalen. Op de spiegel werd een sticker met daarop een serienummer aangetroffen. „Mogelijk kunnen we zelfs het chassisnummer achterhalen en dat zou ons dichterbij de eigenaar van de Golf kunnen brengen. Wij roepen de bestuurder met klem op om zich te melden”, aldus een woordvoerder van de politie.

Gezien de klap van de aanrijding moet de betrokken Volkswagen schade hebben aan de voorzijde, meldt de politie. „Er rijdt dus mogelijk iemand rond in een donkere Volkswagen met schade en een ontbrekende buitenspiegel. Het is dus heel goed mogelijk dat de auto ergens wordt neergezet of ter reparatie wordt aangeboden. Wij doen dan ook een beroep op bijvoorbeeld garagehouders om alert te zijn en meteen te bellen als zijn een soortgelijke auto met die schade tegenkomen. Ook wanneer iemand zich komt melden bij een dealer of sloper om een nieuwe spiegel te kopen dan horen wij dat graag.”Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

politie nieuws

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.23124