Datum plaatsing: 23 december 2018

ZLTO kijkt terug op een sfeervol kerstdiner


ZLTO kijkt terug op een sfeervol kerstdiner


Regio (Oss): Vrijdag 21 december organiseerde ZLTO Oss-Den Bosch een kerstdiner in het Talentcentrum van ONS Welzijn in Oss. Zowel leden van ZLTO als de groep bewoners uit de wijk Schadewijk in Oss hebben genoten van een lekker en gezellig diner. Een gevarieerde groep bewoners uit de Osse wijk was door sociaal werker Alex van der Heijden uitgenodigd. “Wij wonen in het buitengebied en deze mensen in de stad, dan kom je elkaar niet makkelijk tegen. Op deze manier kom je in contact, manier om rustig met elkaar in gesprek te gaan en dat is een verrijking voor beide”.

Leden van de vereniging kookte een 3 gangen menu voor ruim 20 personen. Het diner bestond uit voornamelijk lokale producten. “In Oss en Den Bosch is een ruim aanbod van boerderijwinkels. Van aardappels tot vlees en zuivel tot ijs. Mooi en lekker om daar mee te werken”.

ZLTO is een vereniging voor de belangenbehartiging van agrarische sector. Afdeling Oss-Den Bosch telt ruim 450 leden. “Met de opbrengst van de verkoop van de boerenkalender vorig jaar tijdens de Boerenkerstroute hebben we dit diner mede mogelijk gemaakt. Graag brengen we de agrarische sector positief onder de aandacht”.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.27716