Datum plaatsing: 23 december 2018

Koning Willem I College haalt ruim 6000 euro op voor 3FM Serious Request


Koning Willem I College haalt ruim 6000 euro op voor 3FM Serious Request


Regio ('s Hertogenbosch): In samenwerking met het Bosch' Winterparadijs organiseerde het Koning Willem I College vandaag een evenement voor het goede doel. Wethouder Khya en voorzitter van het College van Bestuur van het Koning Willem I College, Yolande Ulenaers onthulden aan het einde van de middag het bedrag dat is opgehaald voor Serious Request. Het gaat, inclusief een donatie van de gemeente 's-Hertogenbosch van 1500 euro, om een totaal van 6223,90 euro.

Dit bedrag is tot stand gekomen door diverse initiatieven van de studenten.
Er vonden vandaag vele activiteiten plaats op het Bosch' Winterparadijs, waarvan de opbrengst (deels) ten goede kwam aan het goede doel. Zo kon men schaatsen, tuben op een ijsglijbaan en poffertjes eten. Bezoekers konden ook een donatie achterlaten in de grote donatiebox bij het podium. Daarnaast hebben studenten van het Koning Willem I College onder andere auto's gewassen voor het goede doel, een studentenfeest georganiseerd in
't Pumpke gisterenavond en de schaatsbaan bemenst.

Ook heeft het college zijn studenten en medewerkers opgeroepen vanuit de diverse onderwijslocaties naar het Bosch' Winterparadijs te wandelen. Voor welke wandelaar doneerde het college ook nog eens 1 euro aan Serious Request.

Wethouder Khya (links) en Yolande Ulenaers (rechts) samen op het podium om het opgehaalde bedrag te onthullen
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.31588