Datum plaatsing: 06 januari 2019

Woninginbraken in RosmalenRosmalen ('s Hertogenbosch): Helaas vonden er in de laatste week van 2018 een aantal woninginbraken plaats in Rosmalen

Op woensdag 26 december 2018 tussen 09.30 uur en 22.00 uur vond er een woninginbraak plaats in de Frederik Hendriklaan te Rosmalen. Men is de woning binnen gekomen door een raam aan de achterzijde van de woning. Uit de woning werden goederen ontvreemd.

Op donderdagochtend 27 december rond 01.00 uur werd er geprobeerd in te breken in een woning aan de Anna Blamanstraat te Rosmalen. Er werd getracht om via de voordeur de woning binnen te komen. De bewoners werden wakker waarna de dader(s) gevlucht is.

Op vrijdag 28 december tussen 10.00 en 22.00 uur werd er ingebroken in een woning aan de Lodeizenstraat te Rosmalen. Via een raam op de eerste verdieping werd een raam geforceerd. Vanuit de woning werden goederen ontvreemd.

Tussen diezelfde tijd vond er eveneens een inbraak plaats in een woning aan de Gerard Bruningstraat via een raam op de bovenverdieping. Door een getuige werden omstreeks 18.30 uur geluiden gehoord, dus mogelijk heeft de inbraak rond die tijd plaats gevonden. Bij een naast gelegen woning is het bij een poging inbraak gebleven.

Op zondag 30 december vond er een woninginbraak plaats in een woning aan de Parkweg te Rosmalen. Men is de woning binnen gekomen door de achterdeur te forceren. Vanuit de woning werden goederen ontvreemd.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

politie nieuws

© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.21978