Datum plaatsing: 13 januari 2019

Nieuwjaarsontmoeting voor alle Nulanders



Nuland ('s Hertogenbosch): De Dorpsraad Nuland nodigt alle dorpsgenoten uit voor de Nieuwjaarsontmoeting met bekendmaking van de Nulander van het jaar op zondag 13 januari in de Meent. Een ideale gelegenheid om elkaar te ontmoeten aan het begin van een nieuw jaar en uw beste wensen met elkaar te delen.

De middag begint om 13.30 en zal tot ongeveer 17.00 uur duren. De zaal is open vanaf 13.00 uur. U wordt ontvangen door de Dorpsraad Nuland met koffie/thee met koek en de middag wordt passend muzikaal omlijst.

Burgemeester Mikkers zal een nieuwjaarstoespraak houden en met ons toasten op een goed en gezond 2019. Later op de middag zal hij ook de nieuwe Nulander van het jaar bekendmaken. Alle eerder gekozen Nulanders van het jaar zullen bij deze bekendmaking betrokken worden. Daarbij zal ook stil worden gestaan bij de Nulanders van het jaar die ons helaas reeds ontvallen zijn. Er staat dan heel veel vrijwilligerswerk samen op het podium.

De Nulander van het jaar ontvangt naast de eeuwige roem een oorkonde en een kunstwerk van de hand van An Bakker. Daarnaast krijgt de Nulander van het jaar een cheque van Ä500,- welke naar eigen inzicht besteed mag worden aan een
Nulandse vereniging of instelling. Dit is mede mogelijk gemaakt door sponsoring van Albert Heijn Nuland en een bijdrage uit het wijk- en dorpenbudget van de gemeente ís-Hertogenbosch. Na de bekendmaking is er alle gelegenheid de nieuwe Nulander van het jaar te feliciteren en complimenteren.



Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.28538