Datum plaatsing: 18 januari 2019

Jo en Annie uit Heesch winnen gloednieuwe auto in VriendenLoterij


Jo en Annie uit Heesch winnen gloednieuwe auto in VriendenLoterij


Heesch (Bernheze): Een bijzondere verrassing voor Jo uit Heesch. Hij is één van de winnaars van een gloednieuwe auto. VriendenLoterij-ambassadeurs Irene Moors en Gerard Joling verrasten Jo met het goede nieuws.

Op uitnodiging van de VriendenLoterij werd Jo nietsvermoedend ontvangen bij het Apollo Hotel in Vinkeveen, waar hem samen met andere winnaars van de VriendenLoterij, een luxe luncharrangement stond te wachten. Wat Jo niet wist, is dat hij naar huis ging met een gloednieuwe Volkswagen Polo! VriendenLoterij-ambassadeurs Irene Moors en Gerard Joling verzorgden de grote onthulling.

Jo (70) is samen met zijn vrouw Annie naar de uitreiking gekomen. Zij zijn al 45 jaar getrouwd. Jo vertelt: "Wat is dit fantastisch. Dit hadden we nooit verwacht. We hebben een auto van vijftien jaar oud dus deze prijs komt ons heel goed uit."

In totaal 43 auto-winnaars
Niet alleen Jo viel in de prijzen. Ook alle andere aanwezige winnaars van de VriendenLoterij, die nietsvermoedend naar Vinkeveen waren afgereisd, gingen naar huis met een gloednieuwe Volkswagen Polo. In totaal zijn er in de laatste trekking van de VriendenLoterij 43 auto-winnaars.

Uitreiking bij RTL 4
De uitreiking in Vinkeveen is zondag 20 januari te zien in het televisieprogramma ‘VriendenLoterij De Winnaars', dat iedere zondag rond 19.20 uur wordt uitgezonden bij RTL 4. Ook is er maandag aandacht voor de uitreiking in ‘Koffietijd', dat om 10.00 uur wordt uitgezonden bij RTL 4.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.29217