Datum plaatsing: 10 februari 2019

Stomdronken op klaarlichte dag


Stomdronken op klaarlichte dag


Schaijk (Landerd): Op donderdag 7 februari 2019 omstreeks 17.00 uur, ontvingen collega's een melding van een collega in privtijd. Deze collega reed in op de Palmstraat in Schaijk en zag dat een Volkswagen Passat over de weg slingerde. Het voertuig versnelde soms plots naar 100 km/u om vervolgens weer 15 km/u te gaan rijden. Door meer geluk dan wijsheid, kon deze bestuurder meerdere malen op het nippertje voorkomen dat er een aanrijding plaatsvond. Dit is hem echter niet helemaal gelukt, vermoedelijk heeft de bestuurder toch op enkele plekken schade veroorzaakt.
Hiervan zal separaat aangifte worden opgenomen.

Vanwege de grote drukte op de wegen, was het, zelfs met optische en geluidssignalen, voor de agenten lastig om bij de bestuurder te komen. Uit eindelijk wisten de collega's, op de Bergmaas te Zeeland, de bestuurder, een 46 jarige man van Poolse afkomst, staande te houden. De man werd overgebracht naar het politiebureau te Uden en blies daar meer dan 6!!!! keer de toegestane hoeveelheid alcohol.
Zijn rijbewijs werd direct ingevorderd en zijn voertuig werd afgenomen. De man mag zich binnekort voor de rechter verantwoorden.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

politie nieuws

© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.19468