Datum plaatsing: 10 februari 2019

"Keyboardwarrior" in zijn woning aangehouden


"Keyboardwarrior" in zijn woning aangehouden


's-Hertogenbosch ('s Hertogenbosch): Wellicht zegt de bovenstaande term u niets, maar op het internet bedoelt men hiermee zgn. "toetsenbordhelden". Dit zijn mensen die zich thuis veilig wanen en achter hun beeldscherm het nodig vinden om alle fatsoensnormen opzij te schuiven.

Op woensdag 6 februari 2019 vond een 18 jarige Bosschenaar het nodig om een van onze collega's via Facebook ernstig te beledigen. Zonder enige aanleiding werden de meest vreselijke ziekteverwensingen geuit. Zelfs nadat hij met klem verzocht werd om deze uitlatingen te verwijderen, wist de man nog steeds niet van ophouden. Hierna begon de man onze collega middels privéberichten zodanig ergens te beledigen, middels doodverwensingen, dat de maat vol was.

De identiteit van de man werd snel achterhaald en hierop zijn collega's naar zijn woonadres gegaan. Middels een machtiging konden de collega's de woning betreden en daar werd de 18 jarige Bosschenaar aangehouden.

De man heeft enkele uren vastgezeten voor onderzoek en van hem werd ook een verklaring afgenomen. Jammer genoeg was toen het kwartje nog steeds niet echt gevallen, hij bleef bij zijn uitingen en zag hier niets verkeerds in. Vanuit het Openbaar Ministerie heeft de man een strafbeschikking gekregen.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

politie nieuws

© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.20491