Datum plaatsing: 11 februari 2019

Man (43) doodgeschoten in Oss, getuigen gezocht


Man (43) doodgeschoten in Oss, getuigen gezocht


Oss (Oss): De recherche is een uitgebreid onderzoek begonnen naar een schietincident in de Anna Bijnsstraat in Oss. De 43-jarige Hakan Zatsan kwam daarbij vanmorgen om het leven.

Buurtbewoners werden rond 7.45 uur opgeschrikt door meerdere knallen en waarschuwden de politie, die de man kort daarna vond op een parkeerplaats in de straat. Hulp voor het zwaargewonde slachtoffer mocht niet baten. Hij overleed aan zijn verwondingen.

Het 43-jarige slachtoffer is een bewoner van de Anna Bijnsstraat. De recherche doet onderzoek naar zijn achtergronden en kijkt daarbij bijvoorbeeld ook naar mogelijke conflicten die een verklaring kunnen geven voor wat er is gebeurd. Het slachtoffer is geen bekende van de politie.

Rond 7.45 uur waren er veel mensen in de buurt. Ze hebben mogelijk belangrijke informatie. Sommige mensen hebben kort na het schietincident een auto zien wegrijden met daarin zeker n persoon. Precieze details ontbreken nog, dus informatie over die auto is welkom. Iedereen die meer weet wordt opgeroepen om contact op te nemen met de politie op 0900-8844. Anoniem reageren kan ook: 0800-7000.

Terwijl in de omgeving wordt gezocht naar getuigen en camerabeelden, gaan specialisten van de technische recherche op de plek van het misdrijf op zoek naar sporen. Dat onderzoek gaat zeker nog tot in de middag duren.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

politie nieuws

© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.19950