Datum plaatsing: 14 februari 2019

OrchideeŽnweek bij Tuincentrum Meijs


OrchideeŽnweek bij Tuincentrum Meijs


Heesch (Bernheze): Zaterdag 16 februari en zondag 17 februari staan OrchideeŽn centraal op de kamerplanten afdeling van Tuincentrum Meijs. Een keur van bekende maar zeker ook onbekende OrchideeŽn soorten sieren het tuincentrum. Ook andere Epifyten ( Epifyten zijn planten die groeien op bomen en takken, zonder dat ze deze planten parasiteren) staan dan in de schijnwerper. Met de grote diversiteit in deze plantengroep is er wel voor elk interieur een geschikte variŽteit te vinden.

Veel OrchideeŽn en Epifyten, zoals Bromeliaís zijn niet moeilijk in bloei te houden en bloeien ook zeer lang. Zeker met de nieuwste kweekmethodes zijn deze planten ook meer betaalbaar geworden en kunnen ze ook het hele jaar als bloeiende plant aangeboden worden.
Hoewel verzorging niet moeilijk is hebben veel consumenten vaak wel vragen hoe ze deze planten het beste kunnen verzorgen en ook later weer in bloei krijgen. Daarom zijn er op zaterdag 16 februari en zondag 17 februari telkens een paar specialisten in de plantenkas, die graag uitleg willen geven over de verzorging van deze planten. Tevens kunnen ze de verschillen aangeven tussen de diverse soorten orchideeŽn die er zoal over de wereld voorkomen. Ook het overpotten van uw OrchideeŽn planten, als die bijvoorbeeld zijn uitgebloeid, kunnen zij voor u verzorgen.

De OrchideeŽn specialisten zijn aanwezig zaterdag 16 februari van 10.00 tot 16.00 uur en zondag 17 februari van 12.00 tot 17.00 uur.

Speciaal voor deze OrchideeŽn week, die doorgaat tot 24 februari, heeft Tuincentrum Meijs een groot aantal speciale aanbiedingen.

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

zakelijk nieuws

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.17863