Datum plaatsing: 18 februari 2019 - Laatst gewijzigd: 18-02-2019 19:43:51

Dodelijke slachtoffers A59 komen uit Nuland


Dodelijke slachtoffers A59 komen uit Nuland


Rosmalen ('s Hertogenbosch): Het onderzoek naar de eenzijdige aanrijding op zondag 17 februari 2019 op de snelweg A59 bij Rosmalen is nog in volle gang. Bij de aanrijding kwamen drie personen om het leven. Het gaat om n man en twee vrouwen. En van hen, maar mogelijk alle drie, zijn woonachtig in Nuland.

Rond 5.45 uur raakte de auto waar het drietal in reed, door nog onbekende oorzaak van de weg en botste uiteindelijk op een pijler aan de kant van de weg. De wagen vloog in brand en alle drie de inzittenden kwamen om het leven. Het zou gaan om drie van oorsprong Portugezen. Het gaat om twintigers, een stelletje en een vriendin. Het stel woonde al zo'n twee jaar in Nuland in een accommodatie voor arbeidsmigranten aan de Rijksweg, de vriendin was pas een maand in Nederland. Ze werkten via een uitzendbureau uit Waalwijk bij een transportbedrijf in Eindhoven.

De politie heeft zondagmorgen uitgebreid technisch onderzoek verricht op de snelweg en aan het voertuig. Ook zijn getuigen verhoord. De hoop is dat dit onderzoek uiteindelijk meer duidelijkheid kan geven over de exacte toedracht van het tragische ongeval.

Inwoners van Nuland die zich ongerust maken kunnen contact opnemen met de wijkmanager.

Later meerUw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

politie nieuws

© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.21085