Datum plaatsing: 04 maart 2019

Binnenkijken bij De Boschstede tijdens Week van Zorg en Welzijn's-Hertogenbosch ('s Hertogenbosch): Op dinsdag 12 en donderdag 14 maart tussen 14.00 en 16.00 uur zet woonzorglocatie De Boschstede, onderdeel van Domus Magnus, de deuren open tijdens de Week van Zorg en Welzijn. Op deze middagen kunt u een glimp opvangen van deze unieke locatie en ervaren op welke wijze wonen en welzijn aangeboden wordt.

Programma

Wandel tijdens een rondleiding mee en proef de bijzondere sfeer van deze woonzorglocatie in de oude polikliniek van het Groot Ziekengasthuis. Bezoekers bezichtigen de historische karakteristieken van het gebouw, gemeenschappelijke ruimtes en beide binnentuinen. Zij krijgen te zien hoe het welzijn van de bewoners, onder andere met een lichamelijke zorgvraag of vorm van dementie, centraal staat. Tijdens een hapje en een drankje is het mogelijk van het personeel te horen hoe zij het werken bij Domus Magnus ervaren. Aanmelden voor deze open dagen is verplicht via boschstede@domusmagnus.com.

Week van Zorg en Welzijn

De open middagen worden gehouden tijdens De Week van Zorg en Welzijn en hebben als doel om het imago van de zorgsector te verbeteren en geïnteresseerden te motiveren. De open dag is dan ook voor zowel belangstellenden die een geschikte woonzorglocatie zoeken voor zichzelf of een dierbare, maar ook voor mensen die in de zorgbranche (willen) werken.

Meer informatie

Bent u belangstellend naar deze locatie die persoonlijke en professionele ouderenzorg biedt? U bent tussen 14.00 en 16.00 uur van harte welkom. Naast De Boschstede organiseren nog negen andere locaties van Domus Magnus ook in deze week een open dag. Kijk voor meer informatie op www.domusmagnus.com/zorgenwelzijn.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.28108