Datum plaatsing: 06 maart 2019

Week van Zorg en Welzijn bij BrabantZorgRegio (Oss): In de Week van Zorg en Welzijn, van 11 tot en met 16 maart, nemen diverse locaties van BrabantZorg deel aan de landelijke Week van Zorg en Welzijn. Iedereen die kennis wil maken met het aanbod van BrabantZorg en sfeer wil komen proeven is die dag van harte welkom.

De programma’s op locatie lopen uiteen. Bezoekers kunnen kennismaken met de faciliteiten en diensten van BrabantZorg. Zo kunnen bezoekers op diverse locaties een rondleiding volgen, proeven uit de keuken, deelnemen aan activiteiten en genieten van muziek.

Ook is er volop informatie over leren, werken en vrijwilligerswerk bij BrabantZorg. Op diverse locaties worden speeddates georganiseerd, waarbij geïnteresseerden in gesprek gaan met medewerkers van BrabantZorg over de mogelijkheden om bij BrabantZorg te werken of leren. Deelnemers horen direct of zij in aanmerking komen voor een opleiding of baan binnen BrabantZorg.

Deelnemende locaties en specifieke informatie per locatie:

• Catharinahof, Koninginnedijk 252 in Grave
Maandag 11 maart van 18.00 tot 21.00 uur
Dinsdag 12 maart van 18.00 tot 21.00 uur

Ben je geïnteresseerd in werken of leren bij BrabantZorg? Neem dan deel aan de speeddate op maandag 11 of dinsdag 12 maart in Catharinahof. Wij gaan met je in gesprek over de mogelijkheden en je hoort direct of je in aanmerking komt voor een opleiding of baan binnen BrabantZorg.


• De Watersteeg, Reigerdonk 37 in Veghel
Dinsdag 12 maart van 10.00 tot 12.00 uur, 14.00 tot 15.00 uur en van 18.30 tot 19.30 uur

Het afgelopen jaar is De Watersteeg verbouwd, gemoderniseerd en zijn er twee nieuwe etages met nieuwe woon- en verblijfsvormen in gebruik genomen. Op 12 maart, tijdens de Week van Zorg en Welzijn, opent De Watersteeg haar deuren. Iedereen is van harte welkom een kijkje te komen nemen.

Ben je geïnteresseerd in werken of leren bij BrabantZorg? Neem dan deel aan de speeddate op bovengenoemde tijden. Wij gaan met je in gesprek over de mogelijkheden en je hoort direct of je in aanmerking komt voor een opleiding of baan binnen BrabantZorg.

• Heelwijk, Mozartlaan 2 in Heesch
Dinsdag 12 maart van 14.00 tot 16.00 uur

De inloopmiddag in Heelwijk is bedoeld voor bewoners uit Heesch en de regio, zowel toekomstige klanten en naasten, als medewerkers, werkzoekenden en vrijwilligers. Tijdens de inloopmiddag kunnen zij sfeer proeven. In de locatie een speurtocht uitgezet. Deelnemers kunnen zich op verschillende plekken laten informeren over de producten en diensten van Heelwijk.

Ben je geïnteresseerd in werken of leren bij BrabantZorg? Neem dan deel aan de speeddate tussen 14.00 en 16.00 uur. Wij gaan met je in gesprek over de mogelijkheden en je hoort direct of je in aanmerking komt voor een opleiding of baan binnen BrabantZorg.

• AAtrium, Trompstraat 21 in Veghel
Dinsdag 12 maart van 16.00 tot 20.00 uur
AAtrium opent op dinsdag 12 maart haar deuren voor publiek. Bezoekers kunnen informatie verkrijgen over de zorg en activiteiten die AAtrium te bieden heeft. Daarnaast is er informatie verkrijgbaar over de thuiszorg die vanuit AAtrium verzorgd wordt. Tijdens de open dag zullen er medewerkers aanwezig zijn om rondleidingen te geven. Natuurlijk gebeurt dit alles onder het genot van een hapje en een drankje!

Ben je geïnteresseerd in werken of leren bij BrabantZorg? Neem dan deel aan de speeddate tussen 16.00 en 20.00 uur. Wij gaan met je in gesprek over de mogelijkheden en je hoort direct of je in aanmerking komt voor een opleiding of baan binnen BrabantZorg.

• De Wilberthof, Molenweg 4 in Berghem
Woensdag 13 maart van 13.00 tot 17.00 uur

Bezoekers maken uitgebreid kennis met het zorgaanbod en de faciliteiten van De Wilberthof. Het is mogelijk om deel te nemen aan een rondleiding. Verder organiseren we tijdens de open dag verschillende leuke activiteiten. Denk hierbij aan bloemschikken, handwerken, bewegen, Gooise Bingo met een knipoog. Ook is er een kinderhoekje ingericht waar kinderen kunnen tekenen en schilderen. Er zijn verkleedkleren en kinderen kunnen geschminkt worden. Voor ieder wat wils! De koffie staat klaar!

Ben je geïnteresseerd in werken of leren bij BrabantZorg? Neem dan deel aan de speeddate. Wij gaan met je in gesprek over de mogelijkheden en je hoort direct of je in aanmerking komt voor een opleiding of baan binnen BrabantZorg.

• Loovelt, Saturnusstraat 280 in Oss
Woensdag 13 maart van 15.30 tot 17.00 uur

Loovelt organiseert op woensdag 13 maart een inloopuurtje met een hapje en drankje. Bezoekers zijn van harte welkom in het restaurant voor een kop koffie of thee met iets lekkers. Geïnteresseerden in werken of leren bij BrabantZorg zijn van harte welkom!

• Nieuwe Hoeven, Udensedreef 5 in Schaijk
Woensdag 13 maart van 18.00 tot 21.00 uur
Donderdag 14 maart van 18.00 tot 21.00 uur

Nieuwe Hoeven opent op woensdagavond 13 maart en donderdagavond 14 maart haar deuren voor publiek. In de hal kunnen bezoekers informatie verkrijgen over de zorg en activiteiten die Nieuwe Hoeven te bieden heeft. Ook BrabantZorg Reizen, Dijkstaete en Carrousel Groen presenteren zich. Zowel van Dijkstaete als Carrousel Groen zijn zelfgemaakte producten te koop.
Op gezette tijden worden op beide avonden rondleidingen georganiseerd door leerlingen van BrabantZorg: om 18.15 uur, 18.45 uur, 19.30 uur en 20.00 uur. Natuurlijk gebeurt dit alles onder het genot van een hapje en een drankje!

Ben je geïnteresseerd in werken of leren bij BrabantZorg? Neem dan deel aan de speeddate. Wij gaan met je in gesprek over de mogelijkheden en je hoort direct of je in aanmerking komt voor een opleiding of baan binnen BrabantZorg.

• De Wellen, Driek van Erpstraat 2 in Oss
Donderdag 14 maart van 13.30 tot 16.30 uur

Ben je geïnteresseerd in werken of leren bij BrabantZorg? Neem dan deel aan de speeddate op donderdag 14 maart van 13.30 tot 16.30 uur in De Wellen. Wij gaan met je in gesprek over de mogelijkheden en je hoort direct of je in aanmerking komt voor een opleiding of baan binnen BrabantZorg.


• Het Zonnelied, Hogesteeg 2 in Ammerzoden
Vrijdag 15 maart van 9.00 tot 12.00 uur

Ben je geïnteresseerd in werken of leren bij BrabantZorg? Neem dan deel aan de speeddate op vrijdag 15 maart van 9.00 tot 12.00 uur in Het Zonnelied. Wij gaan met je in gesprek over de mogelijkheden en je hoort direct of je in aanmerking komt voor een opleiding of baan binnen BrabantZorg.


• Odendael, Odendael 1 in Sint-Oedenrode
Zaterdag 16 maart van 10.30 tot 16.30 uur

Odendael organiseert op zaterdag 16 maart een seniorenmarkt. Bezoekers kunnen informatie verkrijgen over de zorg en activiteiten die Odendael te bieden heeft en er worden gedurende de hele dag rondleidingen gegeven. Natuurlijk gebeurt dit alles onder het genot van een hapje en een drankje!

Ben je geïnteresseerd in werken of leren bij BrabantZorg? Neem dan deel aan de speeddate op zaterdag 16 maart. Wij gaan met je in gesprek over de mogelijkheden en je hoort direct of je in aanmerking komt voor een opleiding of baan binnen BrabantZorg.

• Compostella, Franciscushof 1 in Zeeland
Zaterdag 16 maart van 13.00 tot 16.00 uur

Ben je geïnteresseerd in werken of leren bij BrabantZorg? Neem dan deel aan de speeddate op zaterdag 16 maart van 13.00 tot 15.00 uur in Compostella. Wij gaan met je in gesprek over de mogelijkheden en je hoort direct of je in aanmerking komt voor een opleiding of baan binnen BrabantZorg.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.30717