Datum plaatsing: 28 maart 2019 - Laatst gewijzigd: 29-03-2019 12:34:36

Uitvaartverzekering vergelijken


Uitvaartverzekering vergelijken


Regio ('s Hertogenbosch): Het regelen van een uitvaartverzekering is natuurlijk niet de leukste activiteit, maar toch is het noodzakelijk. Hierbij is het belangrijk dat u verzekeringen vergelijkt, om te kijken welke het beste bij uw wensen past. Een handig platform hiervoor is op uitvaartverzekeringvergelijken.com te vinden.

Waarom een uitvaartverzekering nemen?
Tegenwoordig kost een gemiddelde uitvaart toch al gauw €8000, maar met een uitvaartverzekering kunnen de kosten of geheel of gedeeltelijk veilig gesteld worden. Het grote voordeel van een uitvaartverzekering is dus dat de kosten van uw begrafenis of crematie gedekt worden. Normaalgesproken regelen en betalen de nabestaanden de uitvaart, al kan het ook voorkomen dat de overledene een potje gereserveerd heeft om de begrafenis te betalen. Als u een uitvaartverzekering afsluit, dan is dit allemaal niet nodig. Uw nabestaanden zullen niet opgezadeld worden met het regelen van de uitvaart, maar hoeven ook helemaal niets te betalen. Zij kunnen gemoedelijk afscheid nemen van u, wat op dat moment vele malen belangrijker is.

Overzicht van uitvaartverzekeringen
Bij uitvaartverzekeringen wordt er vaak gekeken naar vijf verschillende aanbieders, te weten Yarden, Ardanta, Monuta, Nuvema en DELA. Zij bieden verschillende verzekeringen aan, wat voornamelijk afhangt van het verzekerde bedrag. Daarnaast zijn de aanbieders verschillend in het betaaltermijn, wat bij Ardanta tot 80 jaar is. Bij Yarden en Monuta is de betaaltermijn tot 85 jaar, terwijl DELA levenslang heeft opgenomen in de verzekering. Bovendien verschillen de aanbieders op nog een manier, in sommige uitvaartverzekeringen worden namelijk de kinderen ook verzekerd. Dit is bij Yarden, Monuta en Ardanta het geval, terwijl DELA de kinderen niet meeverzekerd. De goedkoopste uitvaartverzekering op Uitvaarverzekering Vergelijken is van Yarden, waar de premie minimaal €4,08 kost. Hierbij is het verzekerd bedrag 5000 euro. Aan de andere kant van het spectrum ligt een verzekering van Ardanta. Hiervoor betaalt u een premie van minimaal €8,82, maar is het verzekerd bedrag verdubbeld ten opzichte van de goedkoopste optie van Yarden.

Uitvaartverzekeringen in Noord-Brabant
Woont u in de gemeente Noord-Brabant, dan kunt u een uitvaartverzekering afsluiten bij de eerder genoemde aanbieders. Kiest u voor bijvoorbeeld Monuta, dan kan u uit verscheidene uitvaartondernemers kiezen in uw regio. Monuta heeft vestigingen door heel Noord-Brabant, in onder andere Vinkel, Oss en Nuland. Natuurlijk is dit ook mogelijk bij andere aanbieders, Yarden, DELA, Ardanta en Nuvema bieden tevens uitvaartverzekeringen aan in Noord-Brabant. Het kiezen van de juiste verzekering kan dan ook lastig zijn, maar als u de opties vergelijkt op basis van uw persoonlijke wensen dan zult u altijd een verzekering vinden dat bij u past.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

zakelijk nieuws

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.17509