Datum plaatsing: 29 maart 2019

Theatershow bij 10 jarig bestaan Dream Dance


Theatershow bij 10 jarig bestaan Dream Dance


Rosmalen ('s Hertogenbosch): Daphne Brok was 19 jaar toen ze haar kinderdroom uit liet komen: ze opende haar eigen dansschool in PERRON-3 in Rosmalen. In korte tijd groeide ze uit naar een school met 18 groepen met verschillende dansdisciplines. En nu bestaat haar droom, DansschooL Dream Dance, alweer tien jaar. Reden voor een grootste theatershow op 22 en 23 juni: het betoverde sprookjesboek.
Peuterdans, kinderdans, ballet, streetjazz, Hip Hop, Moderne Dans, Musicaldans en Jazzfit: het is slechts een greep uit het grote aanbod van Daphne’s Dream Dance. En hoewel het best druk is voor de jonge moeder die ze is, het geeft ook enorm veel energie.
Het verhaal voor de theatershow heeft ze zelf geschreven. En ook het lichtplan, het bedenken van de kostuums en het geluid neemt ze voor haar rekening. “De impact van zo’n show is enorm. De leerlingen kunnen meestal niet wachten tot ze het onderwerp weten. Dit jaar heb ik, vanwege het jubileum, gekozen voor een stuk waarin alles samen komt.” Het is dus hard werken. “We hebben alleen al een kilometer aan stof nodig!”
Roodkapjes, wolven en nachtegalen zullen het podium van De Lievekamp in Oss bevolken in juni. Danseresjes van drie jaar zullen hun kunsten vertonen, maar ook volwassenen die richting de vijftig jaar gaan. Streetjazz, Boys Only, kinderdans en Spitzen komen voorbij in deze weergaloze voorstelling. De voorbereidingen zijn al een paar maanden in volle gang. “Dit jaar willen we met Het Betoverde Sprookjesboek vieren dat Dream Dance met een droom begon, die na tien jaar nog steeds springlevend is.”
De theatershow speelt op 22 en 23 juni in theater De Lievekamp in Oss. Kaarten zijn vanaf mei te koop op de website van Dream Dance.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.18500