Datum plaatsing: 01 april 2019

Den Durpsherd zet Berlicum op de kaart


Den Durpsherd zet Berlicum op de kaart


Berlicum (Sint-Michielsgestel): Het gaat bijzonder goed met Den Durpsherd! We zijn in de letterlijke betekenis de huiskamer van het dorp. Een vertrouwde omgeving waarin mensen terecht kunnen voor een kopje koffie.Het is een ontmoetingsplaats voor mensen in een kwetsbare positie en een thuis voor verenigingen en groepen.We helpen mensen het beste uit zichzelf te halen. We verbinden mensen en dragen bij aan welzijn en persoonlijke ontwikkeling.

Van de gemeenschapshuizen wordt verwacht dat ze voldoende inkomsten genereren en niet afhankelijk zijn van subsidie. Maar 7 dagen in de week open zijn vergt een enorme inspanning en kosten.Met ruim 15 medewerkers en kosten voor huisvesting moet je er ook nog voor zorgen dat je betaalbaar blijft voor verenigingen en bezoekers. En dát is de reden dat we nieuwe initiatieven ontplooien. We willen wel inkomsten genereren uit de zakelijke markt en inkomsten uit de omgeving zodat we voor inwoners en verenigingen uit onze dorpskernen betaalbaar blijven.

De bedrijfsleiding van Den Durpsherd, onder leiding van Mark Verhoeven en het bestuur met voorzitter Wim Schuurmans hebben samen een missie en een visie opgesteld. Van wegede ligging in het hart van de Benelux is gekozen voor een nieuwe naam van de theaterzaal: het Beneluxtheater. Een nieuwe frisse nieuwe naam voor het theater.

Een greep uit de evenementen:Op zaterdag 1 juni organiseren Den Durpsherd en Van Zoggel Catering een Dinnershow. Tussen de gangen door kunt u genieten van het repertoire van Mario Veltman. Mario Veltman wordt al jaren geroemd om het hebben van een van Nederlands mooiste en meest veelzijdige stemmen. Hij wordt ook wel 'The Dutch Tenor' genoemd.

Op dinsdag 28 mei is het Food4Business-evenement, georganiseerd samen met Presentation Master en Assemblee Speakers.Een evenement op internationaal niveau met sprekers als Dr. Elke Geraerts die haar boek 'Authentieke Intelligentie' presenteert en Jorg Snoeck, The Captain of Retail, auteur van 'The Future of shopping', gekozen tot beste Managementboek van het jaar 2018. Als Key Note spreker voor de eerste keer in Nederland Vikas Malkani, Tedx speaker and The World's #1 Wisdom Coach.

De band Mother Mercury brengt op zaterdag 19 oktober een eerbetoon aan de grootste band uit de rockgeschiedenis: Queen! Deze 5 professionele muzikanten proberen zich er niet makkelijk vanaf te maken door een valse snor op te kleven. Tijdens deze opwindende performance kan je meezingen met onvergetelijke hits als 'Don't stop me now', 'Radio Ga Ga', 'Somebody to love', 'Bohemian Rhapsody' en nog veel meer! De afterparty in de foyer wordt ook nog eens verzorgd door RUM! Graag tot ziens in Den Durpsherd! (foto Bart Coolen)


Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.26544